VRC, jak to teraz jest?

Wszystko o Virtual RC.

Moderatorzy: Jacek Ochociński, Przemek Morawski

VRC, jak to teraz jest?

Postprzez Mateusz Jura » Wto Maj 29, 2007 1:32 pm

Jak to teraz jest z tym VRC? Juz nie jest bezplatne ? Co musze miec zeby zaczac zabawe?
Organizujecie jeszcze takie eventy jak w zeszlym roku?

Pozdrawiam
CL-1
Awatar użytkownika
Mateusz Jura
Moderator

Dołączenie: Pon Maj 28, 2007 9:26 pm
Miejscowość: Zielona Góra

Postprzez Przemek Morawski » Wto Maj 29, 2007 6:21 pm

Obecnie bezpłatne są tory Speedway i coś co przypomina parking pod marketem. Oslo darmowe juz nie jest chyba, że jesteś zarejstrowany na stronie VRC od dawna to możliwe, że Oslo będzie dostępne. Tory obecnie kupuje się w pakietach po 6 i po 3 a w zasadzie kupuje się kredyty do wykorzystania na zakup torów tzn. nie trzeba wybierać torów w momencie zakupu, można to robić sukcesywnie. Zawody są organizowane w ramach klubu jaki każdy użytkownik może założyć lub w ramach różnych cykli, więcej info na stronie VRC.
Awatar użytkownika
Przemek Morawski
Administrator

Dołączenie: Pią Paź 20, 2006 6:41 pm
Miejscowość: Pabianice

Postprzez Mateusz Jura » Wto Maj 29, 2007 6:26 pm

Tak pytam bo w zeszlym roku dużo było o tym że jezdzicie na tym vrc w polskim gronie, jak jest teraz ?
CL-1
Awatar użytkownika
Mateusz Jura
Moderator

Dołączenie: Pon Maj 28, 2007 9:26 pm
Miejscowość: Zielona Góra

Postprzez Mateusz Purgał » Sob Cze 02, 2007 11:39 am

Ja jezdze od czasu do czasu- ale nie na zawodach.. Glownie scigam sie online na Oslo w 1:8... Mysle ze teraz tez beda jakies imprezy, pozdrawiam
[ŁÓDZKI KLUB MODELARSTWA SPORTOWEGO]

Xray: XB808 2009 specs + RB K9,
M18B + cs 7000 na sprzedaż - Mistrz Polski 2009
Kyosho Evolva + Nova
Robitronic Scalpel + CS 10000
Awatar użytkownika
Mateusz Purgał
Moderator

Dołączenie: Sob Lis 18, 2006 1:04 pm
Miejscowość: Łódź

Postprzez Jacek Ochociński » Wto Lip 22, 2008 9:40 pm

Awatar użytkownika
Jacek Ochociński
Administrator

Dołączenie: Pią Paź 20, 2006 10:00 am

Postprzez kopec » Śro Lip 23, 2008 11:27 am

Po przeczytaniu, że Oslo jest znów darmowe, szybko ściągnąłem VRC i zarejestrowałem się. W "personal menu" w zakładce "My account balance" mam taki wpis:
Racing credits statistics
Racing credits - 4

Co to oznacza? Rozumiem że są to jakieś kredyty do wykorzystania w wyścigach( o ile dobrze to sobie przetłumaczyłem) ale czy potrzebne są one do Daily challenge a po ich wykorzystaniu już nie mogę jeździć on-line i pozostaje tylko zabawa off-line? Chyba na dobry początek zabawy z VRC sobie kupię adapter usb bo spróbowałem na klawiaturze jak się jeździ i stwierdziłem, że jest to całkiem fajny symulator (jeżeli chodzi o jazdę bo sterowanie z klawiatury to tragedia)
Grzegorz Kopertowski
kopec
Moderator

Dołączenie: Wto Sty 30, 2007 3:22 pm
Miejscowość: Piotrków Trybunalski

Postprzez Jacek Ochociński » Śro Lip 23, 2008 11:56 am

kredyty aktualnie nie mają zastosowania - to, że są nie ma znaczenia większego, bo i tak "nie schodzą". Nawet nieważna licencja nie powoduje zakazu jazdy online i udziału w wyścigach, tym bardziej daily jest zrobione dla wszystkich, nie należy się tym przejmować.
Awatar użytkownika
Jacek Ochociński
Administrator

Dołączenie: Pią Paź 20, 2006 10:00 am

Postprzez kopec » Śro Sty 07, 2009 4:11 pm

Luxembourg i Melzo były za darmo na czas mistrzostw a po mistrzostwach miały pozostać w trybie off-line i "chyba" w dual`u. Już po zakończeniu mistrzostw(do wczoraj) faktycznie miałem Melzo i Luxembourg na których mogłem śmigać zarówno w trybie off-line jak i Dual. Wczoraj przeinstalowałem system wgrałem na nowo VRC do folderu z trasami wrzuciłem dodatkowo Melzo i Luxembourg, które wcześniej zapisałem na innej partycji. Uruchomiłem VRC updater a następnie VRC. Wyskakiwały mi kolejno okienka z zapytaniem czy odblokować dany tor. Oslo, Speedway i parking- wszystko ok, po zapytaniu o odblokowanie Melzo i Luxembourg`u wyskakiwało okno powiadamiające, że najpierw muszę zakupić te trasy. Da się coś zrobić by te dwa tory nadal mieć w off-line i dual tak jak to teoretycznie powinno być?
Grzegorz Kopertowski
kopec
Moderator

Dołączenie: Wto Sty 30, 2007 3:22 pm
Miejscowość: Piotrków Trybunalski

Powróć do Virtual RC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość