Mam pytanie. Dlaczego te wszystkie zawody Rally Game, sa organizowane na wylacznie torach asfaltowych. Sama nazwa wskazuje ze powinno to byc rally...Wydaje mi sie ze przerabianie buggy (ktory przewaznie skacze i jezdzi po torach offroadowych) aby tylko jezdzic nim po asfalcie jest lekka przesada.
Ktos w wojewodztwie Łodzkim ma model przerobiony do Rally Game ? Czy cos sie ruszylo w tym temacie do przodu ?
Napisalem dlatego ze interesuje mnie ten teamt z takiego powodu ze bardzo lubie WRC i bardzo chetnie bym pomagal organizowac jakies zawody na szutrze, asfalcie itd i bardzo chetnie bym bral w nich udzial.
Ruszyla u Nas Łódzka Liga Rajdowa ale chłopaki dlugo nie uciągneli tego bo było ich tylko kilku i nie bylo sensu organizowania ''zawodow'' dla przykladowo 4 osob.
Moim zdaniem poprostu 1:10 jest troche za małe aby jezdzic po szutrach i roznych wybojach ale gdybysmy to zorganizowali dla 1:8 to wydaje mi sie ze by byla super zabawa i rywalizacja.
Tak samo bardzo był bym zainteresowany zawodami SC , ktore rowniez uwazam za fascynujace gdy ogladam je na YT .